Project Keukens

Voor bijvoorbeeld woningbouwprojecten, bedrijven, scholen, hotelkamers en overheidsinstanties, leveren wij projectkeukens uit het assortiment van de Duitse kwaliteitsmerken Nolte en Störmer. Er is een ruime keuze mogelijk uit de vele uitvoeringen, stijlen en kleurstellingen van deze merkkeukens.

Wij leveren de keukens compleet met apparatuur van alle in Nederland gangbare merken, evenals de werkbladen in diverse materialen als natuursteen, composiet of kunststof en de keukenaccessoires als kranen en afvalbakken. Wanneer de keuzes zijn gemaakt en de eventuele werktekeningen geleverd, worden na de nodige aanpassingen in eigen werkplaats de projectkeukens vakkundig door onze mensen op locatie gemonteerd en aangesloten. Zodat u naar de keukens in het project geen omkijken meer heeft.

Wilt u meer informatie hierover of een vrijblijvende afspraak maken voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden binnen dit assortiment door te spreken, neemt u dan contact met ons op. Voor projecten is het uiteraard ook mogelijk om maatwerk te leveren, informeer bij interesse ook dan even naar de mogelijkheden, door contact met ons op te nemen.
Ga naar ons volledig portfolio >>

Blijf op de hoogte en volg ons