Maatwerk Keukens

Naast het maatwerk interieur levert CreaStyle Interieur ook maatwerk keukens. Wanneer u op zoek bent naar een perfect passende keuken in topkwaliteit, en u wilt meer dan het gemiddelde aanbod aan fabriekskeukens, dan kunnen wij dit uitstekend voor u verzorgen.

Een keuken op maat begint ook nu met uw eigen idee. In een moderne, landelijke of klassieke stijl. In massief hout, houtfineer of hpl, gecombineerd met RVS of glas, met of zonder kookeiland, etc. Alle ideeën worden door ons uitgewerkt in een schetstekening of, als u dit wenst, een volledig uitgewerkt ontwerp. Na al het denkwerk en het nauwkeurig inmeten van de maten bij u thuis, begint het handwerk in onze volledig uitgeruste werkplaats. Hier wordt uw keuken door onze vakmensen zorgvuldig op maat gemaakt. Zodat u na montage nog jarenlang plezier heeft van uw unieke keuken, met als basis uw eigen idee.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden door te spreken, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij leveren de keukens compleet met apparatuur van alle in Nederland gangbare merken, evenals de werkbladen in diverse materialen als natuursteen, composiet, RVS of kunststof. Ook de keukenaccessoires als greepjes, kranen en afvalbakken e.d. worden door ons geleverd.Ga naar ons volledig portfolio >>

Blijf op de hoogte en volg ons