Over ons

CreaStyle Interieur is voor u een veelzijdige en betrouwbare partner voor de inrichting van uw particuliere woning of bedrijfsruimte. Al ruim 15 jaar maken wij interieurs en meubelstukken voor woningen en commerciële ruimtes op basis van uw wensen en ideeën. Recent zijn hier ook de projectkeukens en keukenrenovaties aan toegevoegd. Met gegarandeerde kwaliteit, persoonlijke aandacht en begeleiding, een ouderwets goede service en een eerlijke prijs, hebben we bij vele klanten tot volle tevredenheid onze producten mogen leveren. Want daar doen we het uiteindelijk voor: uiterst tevreden klanten.

CreaStyle Interieur wordt geleid door Tiny Verberne, eigenaar, creatief brein en vakman. Vrijwel direct na zijn vakopleiding aan de MTS Interieurbouw richtte hij in 1992 CreaStyle Interieur op. Als deeltijd onderneming naast zijn werk als interieurbouwer en later calculator bij Keijsers Interior Projects. In 2001 werd de overstap gemaakt naar het fulltime ondernemerschap, met vele interieurprojecten en meubelwerken als resultaat. 

Met onze collega’s in de werkplaats, onze oproepkrachten, vakbekwame zzp-ers en uitgebreid netwerk in de interieurbranche, werken wij bij CreaStyle Interieur dagelijks aan onze passie: het realiseren van een mooi en betaalbaar interieur dat bij ú past!

CreaStyle Interieur
Brouwhuisweg 51
5756 PR Vlierden
T. (0493) 35 40 16
F. (0493) 32 10 93
M. (06) 23 79 34 50
E. info@crea-style.nl

Tiny Verberne

 

Blijf op de hoogte en volg ons