Keukenrenovatie

Wanneer de indeling van uw huidige keuken nog goed is, maar u niet meer tevreden bent over bijvoorbeeld het model, de kleur of het werkblad, dan kan een keukenrenovatie uitkomst bieden. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden om een keuken te vernieuwen.

Gebaseerd op uw wensenlijst worden alle mogelijkheden besproken en keuzes gemaakt. Omdat uw oude keuken de basis vormt voor uw nieuwe keuken, wordt alles nauwkeurig ingemeten. In onze eigen werkplaats worden aanpassingen uitgevoerd of wordt een gedeelte op maat gemaakt. Daarna kunt u rekenen op een vakkundige installatie. In relatief korte tijd, maar bovenal zonder ingrijpende verbouwing, is uw keuken weer als nieuw, voorzien van frisse kleuren, nieuwe technieken en een groter gebruiksgemak. Ook bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten door oude apparaten om te ruilen voor moderne apparatuur.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van een keukenrenovatie door te spreken, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Demonstratie

Ga naar het filmpje >>

 

Blijf op de hoogte en volg ons